Team

Francy Crielaars 

Francy Crielaars

Francy Crielaars

Fysiotherapeut BSc, Manueeltherapeut MSc.

Mijn naam is Francy Crielaars, geboren in 1990 te Eindhoven. Omdat ik op hoog niveau heb gekorfbald ben ik in 2010 naar Dordrecht verhuisd. Samen met Laurens Tijhuis heb ik mijn studie gevolgd en ben in 2014 afgestudeerd aan Avans Hogeschool Breda. Hierna ben ik één jaar werkzaam geweest op de revalidatie afdeling in een verzorgingstehuis in Eindhoven. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar een particuliere praktijk in Delft waar ik ruim vier jaar gewerkt heb als fysiotherapeut. Nu samen in een team met Laurens in onze eigen praktijk, waar we beide ontzettend veel energie uithalen.  

Specialisaties

Tijdens de opleiding heb ik verdieping gehad op het gebied van de wervelkolom. Dit heeft mijn interesse gewekt waardoor ik de masteropleiding tot manueeltherapeut ben gaan volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast werk ik in de praktijk met revalidanten met een sportblessure.

Algemeen Fysiotherapeut (2014)
Medical taping (2014)
Dry Needling (2017)
Master Manueeltherapeut (2020)

Laurens Tijhuis 

Laurens Tijhuis

Laurens Tijhuis

Fysiotherapeut BSc.

Mijn naam is Laurens Tijhuis, geboren in 1990 te Breda. Sinds 1996 woon ik in Dordrecht, waar ik vanaf 2012 ervaring opgebouwd heb binnen de fysiotherapie. Ik heb mijn studie gevolgd samen met Francy Crielaars en ben in 2014 afgestudeerd aan Avans Hogeschool Breda. Hoe tof dat we nu samen een team kunnen vormen. 

Specialisaties  

Tijdens de opleiding heb ik verdieping gehad op het gebied van de wervelkolom en ben in de praktijk veel werkzaam met de doelgroep chronische aandoeningen (cardiovasculair, COPD/ astma, neurologie). Tevens heb ik de cursus GLI gevolgd om als lifestyle coach mensen te kunnen begeleiden en samen te kunnen werken naar een betere gezondheid. Zelf ben ik altijd met verschillende vormen van sport bezig en heb jaren fanatiek gekorfbald.

Algemeen Fysiotherapeut (2014)
Opleiding NPI Hartrevalidatie (2017)
Opleiding GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie, 2020)
BIG-register, KRF Kwaliteitsregister, KNGF

Bob Verdonk

Bob Verdonk

Bob Verdonk

Fysiotherapeut BSc.

Mijn naam is Bob Verdonk, geboren in 2000 te Dordrecht, waar ik op dit moment nog steeds woonachtig ben. In 2017 ben ik begonnen aan mijn studie fysiotherapie aan Avans Hogeschool Breda. In 2021 heb ik mijn studie afgerond en ben ik direct gestart bij Rijndam revalidatie (locatie Albert Schweitzer ziekenhuis). Momenteel ben ik hier nog steeds drie dagen per week werkzaam. Door mijn passie met sport ben ik 3 jaar lang verbonden geweest aan korfbalclub Sporting Delta als fysiotherapeut en medisch verzorger voor de selectieteams. Hier heb ik ook Francy en Laurens leren kennen.

Specialisaties  

Tijdens de opleiding heb ik verdieping gehad op het gebied van de wervelkolom. Binnen mijn werk in de revalidatiezorg begeleid ik patiënten met complexe vraagstukken. Dit doen we met een multidisciplinair team. Zelf zie ik met name de doelgroepen neurologie, amputatie en oncologie. Naast bovenstaande doelgroepen liggen mijn interesses op het gebied van sport- en orthopedische revalidatie.

Algemeen Fysiotherapeut (2021)

 

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier.

"Na mijn heupoperatie ben ik uitstekend geholpen. De revalidatie was niet zo eenvoudig maar ik ben heel goed bijgestaan door Laurens."

Anne

"Hele prettige praktijk, zeer kundig advies gekregen en raad hun zeker aan."

Pieter

"Door een verkeerde houding met thuiswerken zaten m'n spieren in nek en schouders vast. Ik zag een beetje op tegen dry needling maar Francy wist me gerust te stellen. Ik ben van m'n klachten af!

Lisanne

Maak een afspraak

Je kan tussen 08:30 – 12:30 uur bellen naar 078-7440166 / 06-21360131 of mail naar: info@crielaarsentijhuis.nl 

Bel je na 12:30 uur? Spreek dan duidelijk verstaanbaar je naam en telefoonnummer in óf stuur een bericht via Whatsapp. Er wordt dezelfde dag nog contact met je opgenomen.

Openingstijden

In overleg met de fysiotherapeut is het mogelijk om van de onderstaande werktijden af te wijken:

Maandag      08:00 – 20:00 uur
Dinsdag        08:00 – 20:00 uur
Woensdag    08:00 – 20:00 uur
Donderdag   08:00 – 20:00 uur
Vrijdag          08:00 – 16:00 uur
Zaterdag       Ochtend (in overleg)
Zondag         Gesloten

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis
Singel 78
3311 SJ Dordrecht