Medical taping

Medical taping

Medical taping wordt ingezet bij spier/ pees problematiek en andere gewrichtsklachten. Tape wordt in de fysiotherapie al langer gebruikt, met name om gewrichten te immobiliseren na blessures om het aangedane gewricht rust te geven en te bescherming tijdens ADL (algemeen dagelijks leven). 

Medical taping is een manier om met rekbare tape een gewricht of spier te ondersteunen tijdens beweging, of (sport)activiteit. Het kan ingezet worden om het effect van de fysiotherapeutische behandeling te vergroten/ verlengen. Benieuwd of het voor u kan helpen? Vraag het na bij uw fysiotherapeut.

Benieuwd of mecial taping voor u kan helpen? Vraag het na bij uw fysiotherapeut.

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis

Bij Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis sta jij centraal. Ons doel? Jou zo snel mogelijk weer fit krijgen. Samen met jou bekijken we jouw klachten en stellen we een behandelplan op dat perfect bij jou past. We streven ernaar dat jij je comfortabel voelt met dit plan, zodat we je optimaal kunnen begeleiden op weg naar herstel. En als je liever een intake aan huis hebt, dan kan dat natuurlijk ook. 

Je vindt ons aan de singel, binnen het gezondheidscentrum Tijd voor Zorg. Hierdoor bieden we je niet alleen fysiotherapie aan, maar kunnen we snel schakelen als er meer zorg nodig is. De lijntjes zijn kort en hiermee voorzien wij jou van de beste zorg.