Sportrevalidatie

Sportrevalidatie

Zo snel mogelijk weer optimaal belastbaar zijn in het veld. Dat is meestal het motto bij sportblessures. Zowel kleine als grote blessures vragen aandacht en tijd. Daarom is het noodzakelijk om de hersteltijd van het lichaam serieus te nemen. 

Sportrevalidatie Dordrecht Crielaars en Tijhuis

Het moment dat er een blessure ontstaat komt eigenlijk nooit goed uit. Ons streven richt zich op een goed spoedig herstel én blijvend resultaat om de kans op een recidief te verkleinen! Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring met verschillende sportblessures. Daarnaast is er affiniteit met de wensen van de sporter en de revalidatie.

Sportrevalidatie bij Crielaars & Tijhuis laat jou zo snel mogelijk weer fit zijn. Dit doen we door samen oefeningen te doen in onze oefenzaal, maar ook geven we oefeningen mee voor thuis. Daarnaast passen wij indien nodig specifieke behandelingen toe, zoals medical taping of dry needling. Graag een afspraak maken voor jouw sportrevalidatie bij ons? Klik dan op de button hieronder. 

Maak een afspraak voor een intakegesprek en onderzoek.

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis

Bij Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis sta jij centraal. Ons doel? Jou zo snel mogelijk weer fit krijgen. Samen met jou bekijken we jouw klachten en stellen we een behandelplan op dat perfect bij jou past. We streven ernaar dat jij je comfortabel voelt met dit plan, zodat we je optimaal kunnen begeleiden op weg naar herstel. En als je liever een intake aan huis hebt, dan kan dat natuurlijk ook. 

Je vindt ons aan de singel, binnen het gezondheidscentrum Tijd voor Zorg. Hierdoor bieden we je niet alleen fysiotherapie aan, maar kunnen we snel schakelen als er meer zorg nodig is. De lijntjes zijn kort en hiermee voorzien wij jou van de beste zorg.