Jouw fysiotherapeut in Dordrecht

Maak gemakkelijk je afspraak online

w

Neem hier contact met ons op

Rugklachten verminderen met fysiotherapie

Rugpijn is een vervelende klacht. Gelukkig kan fysiotherapie al snel helpen om deze klachten te verlichten. Hiervoor ben je bij fysiotherapie Crielaars & Tijhuis dan ook aan het juiste adres. Je maakt samen met één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een behandelplan. In dit behandelplan zal er een combinatie zijn van oefeningen uitvoeren in onze oefenzaal en daarnaast zal je behandeld worden in één van onze ruime behandelkamers. Op deze manier zullen jouw rugklachten verminderen met fysiotherapie. Zo worden ze goed behandeld en zullen ze binnen korte tijd afnemen. 

Oefenzaal Crielaars & Tijhuis

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis

Bij Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Samen zullen we kijken naar de klachten die je hebt en vervolgens zullen we een behandelplan opstellen. Hierin vinden wij het belangrijk dat jij jezelf goed voelt bij het behandelplan. We streven ernaar om jouw rugklachten te verminderen met fysiotherapie. 

Niet alleen rugklachten worden verlicht door de fysiotherapie behandelingen en oefeningen. Ook staat het team van FCT voor je klaar wanneer je andere klachten ervaart. Denk hierbij aan revalidatie na een operatie of behandeling van een sportblessure. 

 

Multidisciplinaire zorg

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis is gevestigd aan de Singel in het gezondheidscentrum Tijd voor Zorg. We bieden jou hierdoor niet alleen fysiotherapie aan, maar kunnen ook snel schakelen als je meer zorg behoeft. De lijntjes zijn kort en hiermee voorzien wij jou van de beste zorg.

Locatie Fysiotherapie Crielaars en Tijhuis centrum Dordrecht