Jouw fysiotherapeut in Dordrecht

Maak gemakkelijk je afspraak online

w

Neem hier contact met ons op

Revalidatie na corona

Ook voor het volgen van revalidatie na een corona besmetting kan je bij fysiotherapie Crielaars & Tijhuis terecht. Aan een corona besmetting kan je langdurige klachten overhouden. We snappen dat je na je besmetting rustig weer wilt beginnen met fysiek bewegen. Wij begeleiden je bij je herstel. Dit doen we door oefeningen te doen in onze ruime oefenzaal of je te behandelen in onze behandelkamers. Tijdens de intake zullen we samen kijken naar welk behandelplan het beste bij jou past. 

Oefenzaal Crielaars & Tijhuis - Verminderen rugklachten

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis

Bij Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Samen zullen we kijken naar de klachten die je hebt en vervolgens zullen we een behandelplan opstellen. Hierin vinden wij het belangrijk dat jij jezelf goed voelt bij het behandelplan. We streven ernaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden in jouw herstel. Mocht je behoefte hebben voor een intake aan huis, dan kan dat natuurlijk ook. 

Niet alleen begeleiden wij jou bij revalidatie na corona. Ook staat het team van FCT voor je klaar wanneer je andere klachten ervaart. Denk hierbij aan hulp bij gewrichtsklachten of behandeling van een sportblessure. 

 

Multidisciplinaire zorg

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis is gevestigd aan de Singel in het gezondheidscentrum Tijd voor Zorg. We bieden jou hierdoor niet alleen fysiotherapie aan, maar kunnen ook snel schakelen als je meer zorg behoeft. De lijntjes zijn kort en hiermee voorzien wij jou van de beste zorg.

Locatie Fysiotherapie Crielaars en Tijhuis centrum Dordrecht