Jouw fysiotherapeut in Dordrecht

Maak gemakkelijk je afspraak online

w

Neem hier contact met ons op

 Gewrichtsklachten verlichten bij Fysio in Dordrecht

Gewrichtsklachten worden vaak ervaren als pijn, zwelling, stijfheid of ongemak in de gewrichten van het lichaam. Gewrichten zijn de verbindingen tussen botten, en ze stellen ons in staat om te bewegen en flexibel te blijven. Wanneer er iets misgaat met een gewricht, kan dit aanzienlijke ongemakken veroorzaken en de dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Er zijn verschillende oorzaken van gewrichtsklachten. Zo kan de pijn en ongemak veroorzaakt worden door artrose en reuma, maar ook kunnen deze klachten veroorzaakt wordend door een sportblessure. Door het toepassen van fysiotherapeutische behandelingen, stelt dat de spieren rondom het gewricht in staat om sterker te worden. Dit verbetert de mobiliteit. Benieuwd wat onze ervaren fysiotherapeuten in Dordrecht hier voor jou in kunnen betekenen? 

Oefenzaal Crielaars & Tijhuis

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis

Bij Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Samen zullen we kijken naar de klachten die je hebt en vervolgens zullen we een behandelplan opstellen. Hierin vinden wij het belangrijk dat jij jezelf goed voelt bij het behandelplan. We streven ernaar om jouw gewrichtsklachten te verminderen met fysiotherapie. 

Niet alleen gewrichtsklachten worden verlicht door de fysiotherapie behandelingen en oefeningen. Ook staat het team van FCT voor je klaar wanneer je andere klachten ervaart. Denk hierbij aan revalidatie na een operatie of behandeling van een sportblessure. 

 

Multidisciplinaire zorg

Fysiotherapie Crielaars & Tijhuis is gevestigd aan de Singel in het gezondheidscentrum Tijd voor Zorg. We bieden jou hierdoor niet alleen fysiotherapie aan, maar kunnen ook snel schakelen als je meer zorg behoeft. De lijntjes zijn kort en hiermee voorzien wij jou van de beste zorg.

Locatie Fysiotherapie Crielaars en Tijhuis centrum Dordrecht